Opendeurdag op
ZATERDAG 23 APRIL 2016
samen met
fietstocht


Atheneum Hof van Riemen: optimale ontwikkeling van jouw talenten en vaardigheden

Atheneum Hof van Riemen biedt een compleet opleidingenaanbod: Algemeen Secundair Onderwijs, Technisch Secundair Onderwijs en Beroepssecundair Onderwijs van eerste graad tot en met derde graad, ofwel van 12 tot 18 jaar en Deeltijds Onderwijs.

Of je jezelf nu wil voorbereiden op hogere studies of direct beroepsbekwaam wil worden, bij ons kan het allemaal. Wij zijn een dynamische school met een sterk lerarenteam dat opleidingsoverschrijdend samenwerkt met slechts één doel voor ogen: jouw talenten en vaardigheden optimaal helpen ontwikkelen.

Onze aanpak is als volgt samen te vatten: veel samenwerken en leerstof in de vorm van een project aanbieden. Het project ‘GO! Science GO! Music 2008’ is daar een perfect voorbeeld van. Het toont hoe leerlingen uit ASO, TSO, BSO en Centrum voor Deeltijds Onderwijs hun talenten kunnen bundelen om een totaalopdracht rond techniek, wetenschap en muziek tot een goed einde te brengen. Met succes! Eén van de realisaties van dit project, de zogenaamde Muziekwand, behaalde de tweede plaats op de landelijke wedstrijd TECHNO+ van het GO! onderwijs van de Vlaamse gemeenschap.

Omdat wij op onze campus vrijwel alle richtingen aanbieden, kunnen we onze leerlingen dus regelmatig verder laten kijken dan hun eigen studierichting. Dit verruimt hun blik. Zo krijgen ze oog en waardering voor ieders vaardigheden.

Kom eens langs! U bent altijd welkom.

Geert Van Noten,
Directeur Atheneum Hof van Riemen

Nieuws

Momenteel zijn er geen nieuwsberichten

Agenda

Momenteel zijn er geen agendaberichten
Campus Hof van Riemen maakt deel uit van Scholengroep 5 van het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap
Realisatie: DE BIE | creative communication