Wij creëren kansen voor iedereen die op weg is naar de arbeidsmarkt

Ons gemotiveerd team zet zich dagelijks in om een individueel opleidingstraject aan te bieden, dat je kan afleggen tegen je eigen tempo, ongebonden aan schooljaren
of leerjaren. We leren je de juiste arbeidsattitudes te ontwikkelen om het te maken in de arbeidswereld.

Jij staat centraal! Onze leerkrachten, opvoeders en begeleiders doen er alles aan om jou een ‘geloof in eigen kunnen’ te geven. Zodat je iemand wordt die kan
samenwerken, die zelfzeker en ondernemingsgezind is en die zaken durft aan te pakken.

Ons centrum staat garant voor een professionele en kwaliteitsvolle aanpak, wij bieden een gevarieerde waaier opleidingen aan, voor ieder wat wils. Wij beschikken over een uitgebreid aanbod tewerkstellingsplaatsen bij gerenommeerde bedrijven in de regio.

Je hebt de mogelijkheid om tal van certificaten en getuigschriften te behalen, zelfs je diploma secundair onderwijs ligt binnen handbereik.

Wil jij je handen uit de mouwen steken en het arbeidsmilieu instappen? Ben je het beu om vijf dagen in de schoolbanken te zitten? Ben je 15 jaar of ouder en heb je de eerste twee leerjaren van het middelbaar onderwijs achter de rug? Combineer dan leren en werken in het CDO Heist en behaal zo je diploma secundair onderwijs!

Jan Reymenants
Coördinator CDO Heist-op-den-Berg
 
Meer info: www.cdoheist.be

Nieuws

Momenteel zijn er geen nieuwsberichten

Agenda

Momenteel zijn er geen agendaberichten
Campus Hof van Riemen maakt deel uit van Scholengroep 5 van het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap
Realisatie: DE BIE | creative communication